Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2021

Biomarket pani käima kiire e-poe

Ökopood Biomarket avas täna uue e-poe ja lubab üllatada rekordkiire tarnega - Tallinnas ja selle lähiümbruses jõuab kaup tellijani maksimaalselt 3 tunniga, aasta lõpuks loodab ökopood kauba ukse tahan tuua kõigest 1-2 tunniga.
Biomarketi asutaja Priit Mikelsaar.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

“Milleks oodata tellitud kaupa päevi, kui selle saab kodu ukse ette vähem kui 3 tunniga? Kliendid ootavad lahendust, et tellitud kaup ka kiirelt kohale jõuaks. Tavapäraselt on kriisi ajal kauplustes tarneajad üsna pikad ja kui Biomarketi e-poega turule tulime, soovisime seda muuta,” räägib Eesti suurima Biomarketi asutaja Priit Mikelsaar pressiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700