Autor: Kristina Madisson-Laht • 30. aprill 2021

Anne Vetik: e-pood peab võrgutama, mitte igava disainiga ostjalt hoogu maha võtma!

E-kaubanduse UX konverentsi esineja ja pikaajalise reklaami- ning produktsioonikogemusega Anne Vetiku taust tingib terava pilgu, mis esitab visuaalile omad nõudmised. “Esimene emotsioon loeb, samuti funktsionaalsus!” ütleb ta, kuid rohelise maailmavaate pooldajana püüab siiski e-ostlemist vältida.
Reklaamiagentuuri Not Perfect loovjuhi Anne Vetiku sõnul on e-poe puhul esimene pilk määrava tähtsusega.
Foto: Ken Oja

Reklaamiagentuuri Not Perfect loovjuhi Anne Vetiku jaoks on e-poe juures oluline esimene emotsioon. Kogenud pilk tabab kiirelt, mis on ilus ja kole. Lisaks hindab ta funktsionaalsust, tootefotode kvaliteeti ja kogust.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700