Autor: Marju Jeedas • 6. mai 2021

Marju Jeedas: kaubanduskeskused muutuvad, kuid jäävad alles ka pärast kriisi

Ebakindel majanduskeskkond pole kaubanduse arengut seisma pannud, kuid kriisieelset olukorda saame näha ilmselt 2023. aastal, arvab Lõunakeskuse juht Marju Jeedas. Samas on tema sõnul oluline teha kaugelevaatavaid otsuseid ning selles osas on eeskujuks rahvusvahelised brändid, kes julgelt laienevad ja uusi turge vallutavad.
Marju Jeedas
Foto: Silver Gutmann

Heaks näiteks on Saksa jaemüügikett Lidl, mis lähiajal Lõunakeskuse linnakus oma kaupluse avab.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700