Autor: Kaubandus.ee • 6. mai 2021

PetCity lemmikloomapoed ja Wolt loovad Tallinnas uue kullerteenuse

Sellest reedest alates saavad Tallinna loomasõbrad tellida oma lemmikutele loomatooteid PetCity lemmikloomapoodidest Wolt kullerteenuse abil.
Pet City
Foto: Raul Mee

Wolti kullerid kannavad tellitud lemmikloomatooted Tallinna piires laiali viiest PetCity poest: Rannamõisast, Laagrist, Nautica ja Tähesaju keskusest ning Viimsist. Kojukanne tagatakse 35 minuti jooksul.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700