Autor: Kaubandus.ee • 7. mai 2021

Kaupmeeste Liit: Kaubanduse taasavamine rahvakogunemisi kaasa ei toonud

Esmaspäevast, 3. maist on Eestis kaubandus taas avatud. Kaupmeeste Liit tänab ostlejaid, kes on käitunud vastutustundlikult ja kauplusi, kes pidasid kinni kokkulepitud eneseregulatsioonist.
Foto: Andras Kralla

„Avamine läks rahulikult. Esmaspäeval oli veidi suurem külastajate arv, tõenäoliselt seoses edasilükatud ostude tegemise sooviga nii kiirelt kui võimalik. Aga alates teisipäevast on kliendivoog väiksemaks jäänud ning tulevast nädalast ootame täiendavat külastuste langust,“ ütles Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil. „Näha on, et kliendid teevad oste, mida on kuu-kaks edasi lükatud. Seda on tunda eriti jalatsipoodides, sporditarvete poodides ja ehituspoodides.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070