Autor: Kaubandus.ee • 14. mai 2021

Lasnamäe korrastab tänavakaubandust

Lasnamäe linnaosa valitsus teatas, et jätkab eelmisel aastal alustatud bussiootepaviljonide korrastamise kampaaniat, et vabaneda nn rakuškakioskitest. Sel nädalal paigutati uus bussiootekoda Katleri peatusse.
Katleri peatuses on rakuška maha võetud ja asemel on uus bussiootekoda.

„Mullu alustasime Lasnamäel võitlust 1980ndate lõpus ja 1990ndate alguses kioskitega ühendatud ribidega bussipaviljonide ehk rakuškadega ning vahetasime terve rea selliseid paviljone välja uute ootekodade vastu. Sel aastal jätkame ja koristame linnaruumist ära vanad kioskid, mille omanikud ei suuda tagada nende puhtust,” ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757