Autor: Kaubandus.ee • 17. mai 2021

Huvitav statistika: eriolukord pani kodused remonttööd mõneks ajaks pausile

Piirangute leevenemine viis inimesed ostukeskustesse, ehitus- ja aiapoodidesse. 61% tarbijatest ütleb, et eriolukorra ajal jäid kodused remonttööd pausile, sest soov oli valida ehitusmaterjale poes koha peal, selgub Credit24 läbi viidud küsitlusest.
K-Rauta ehituspood Tondil.
Foto: Andras Kralla

Küsitluses osalenud tõid välja, et kõige enam võeti ette lihtsamaid ehitustöid, näiteks vahetati tapeeti, tehti maalritöid ja selliseid koduga seotud korrastustöid, mis olid aja puudusel varem edasi lükatud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700