Autor: Kai Saard • 25. mai 2021

Koduekstra personalijuht: praegu ei saa jagada vaid töökorraldusi, tuleb ka inimesi kuulata

Praegu tuleb olla valmis inimesi ära kuulama, mistõttu võivad telefonikõned kujuneda tavapärasest tunduvalt pikemaks. Koduekstra personali- ja piirkonnajuht Maret Härm-Tilk nentis, et praegu ei saa jagada töökorraldusi, vaid tuleb tunda huvi ka töötaja tervise ja mõttemaailma vastu.
Koduekstra OÜ personali- ja piirkonnajuht Maret Härm-Tilk

"Inimese tervis, sealhulgas ka vaimne, on pigem isiklik teema, siis on veidi rohkem hägustunud ka tööalase ja isikliku suhtluse piirid.ˮ

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700