Autor: Helen Roots • 26. mai 2021

Millele tasub mõelda enne kaubanduse arendustegevuse finantseerimist?

"Kuuldustele vaatamata, ei meenuta praegune olukord kinnisvaraturul buumi kuidagi. Ent kas seis jääb samaks ka sügisel? Millistel tingimustel saadakse laenu? Milline on turuolukord panga silme läbi ja mis saab edasi?" Selliste küsimustega alustas oma ettekannet kinnisvaraarenduse konverentsil SEB kinnisvarafinantseerimise juht Priit Seeman.

SEB kinnisvarafinantseerimise juht Priit Seeman
Foto: Sandra Malvik

Seeman alustab ettekannet olulisimast – milline on kinnisvara olukord erinevates turusegmentides. Arendusotsuseid mõjutavad (just selles järjekorras) nõudlus, ehitushind, finantseerimine ja omakapitali (investorite) pool.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700