Autor: Kaubandus.ee • 26. mai 2021

Kaubanduskeskuse ümbersünd annab Jõhvi keskväljakule värske ilme

Jõhvi keskväljakul asuva Tsentraal kaubanduskeskuse omanik East Capital Real Estate käivitab sel aastal keskuse ulatusliku ümberehituse. Mahukas uuenduskuur läheb maksma 2,5 miljonit eurot ja esimeses etapis valmivad JYSK-i kauplus ning keskuse väliala. Aasta lõpuks saab uue näo ka keskuse fassaad.
AJA Arhitektuur OÜ, Joonas Sarapuu

Juba paar aastat on õhus olnud küsimus, mis saab Jõhvi keskväljakul asuvast 2005. aastal valminud Tsentraal kaubanduskeskusest. Nüüd käivitab hoone omanikfirma East Capital Real Estate ulatuslikud ehitustööd, eesmärgiga anda linna tuiksoonel asuvale kaubanduskeskusele ja seega ka tervele linna esindusväljakule uus ja kaasaegne nägu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700