Autor: Kaubandus.ee • 4. juuni 2021

Barbora loobub plastikust paberkottide kasuks

Toidu- ja esmatarbekaupade e-pood Barbora.ee lõpetab sellest nädalast tellimuste kohaletoimetamise plastikkottides ning kõik ostud pakendatakse taaskasutatavatesse paberkottidesse. Lisaks vähendab Barbora märkimisväärselt väiksemate ühekordsete kilekottide kasutamist pakendamisel.

Seni said kliendid ostu tehes valida, kas soovivad oma kaupade komplekteerimist kile- või paberkottidesse. Tänase seisuga langeb paber- ja kilekottide eelistuste arv Barbora klientide seas pooleks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700