Autor: Kaubandus.ee • 8. juuni 2021

Kaupmees ostab VL Holding OÜ ning laiendab tootevalikut ja logistikavõimekust

Eesti tuntuim toidu- ja esmatarbekaupade hulgimüüja ning suurim toitlustussektori varustaja AS Kaupmees & KO ostab toidukaupade hulgimüügi ja logistikaga tegeleva VL Holding OÜ.
Mart Relve
Foto: KARLI SAUL

Äsja allkirjastatud lepinguga saab Kaupmehest VL Holding OÜ uus omanik koos gruppi kuuluvate hulgimüügiettevõtete Vegelog OÜ ja Karisma Food OÜ ning logistikaettevõttega Jahelogistika OÜ. Tehinguga kindlustab Kaupmees oma liidripositsiooni Eesti toitlustussektori varustajana ja täiendab oma tootevalikut ning logistilist võimekust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700