Autor: Kaubandus.ee • 17. juuni 2021

Coop avab täna ja homme kolm uut kauplust Eesti väikeasulates

Coopi piirkondlikud ühistud avavad täna pidulikult uute kaupluste uksed kell 12 Saaremaal Salmel, kell 13 Hiiumaal Käinas ning homme kell 14 Tartumaal Mellistes.
Selline näeb välja Coopi Konsum Käinas.

Kõik kolm kauplust on uuesti nullist üles ehitatud, et asendada amortiseerunud väikepoed tänapäevaste lahendustega ning pakkuda neis piirkondades oluliselt suuremat valikut toidukaupa. Kolmest uuest Coopi kauplusest kaks töötab osaliselt päikeseenergial, teatab kaubanduskontsern pressiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700