Autorid: Rauno Kinkar, Henri Ratnik • 22. juuni 2021

Kaupmehi puudutavad muutused, kas järjekordne GDPR paanika?

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Rauno Kinkar ja advokaat Henri Ratnik toovad välja 10 soovitust kaupmeestele, mida peab teadma Omnibusi direktiiviks valmistudes. Tegu on järgmise aasta (2022) mais jõustuva direktiiviga, mille eesmärk on tõhusam tarbijakaitse.
Foto: Photo by Artem Beliaikin on Unsplash

1. Pea meeles kuupäev 28. mai 2022!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700