Autorid: Hando Sinisalu, Maarit Eerme • 25. juuni 2021

Hiiumaa kaubandus sai suurinvesteeringu: suvehiidlane ostab kallimat

Hiiumaal Käinas avati äsja uus ligi neli miljonit eurot maksnud kaubanduskeskus, mis on viimase aja suurim investeering maakonna kaubandusse. Hiiumaa Tarbijate Ühistu juht Kaja Antons selgitas hommikuprogrammis lähemalt, miks saarele uut poodi vaja oli.

Antons usub, et Käinas asuval keskusel on tulevikku, kuna esimesed päevad on näidanud soodsaid tuuli. „Käina keskuse investeering oli viimase kümnendi suurim investeering. 2008. aastal tegime investeeringu Kärdla keskusesse.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700