Autor: Kaubandus.ee • 12. juuli 2021

Maxima sai 20-aastaseks

Maxima Eesti jaekaubanduskett sai 20-aastaseks. Aja jooksul on jaeketist kujunenud kodune ja harjumuspärane kauplus klientidele, kindel ja turvaline tööandja inimestele ning pikaajaline ja usaldusväärne partner tarnijatele.
Edvinas Volkas ütles, et nad soovivad kauplustes teha ostlemise klientidele veelgi mugavamaks ja hubasemaks.
Foto: Maxima Eesti

„Eestlased armastavad kodumaist kaupa ja oleme andnud endast parima, et nad seda meie kauplustest ka leiaks. Üle 75% Maximas müüdavatest piimatoodetest on Eestis toodetud, üle 70% müüdavast lihast on kodumaine,“ selgitas Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700