Autor: Kaubandus.ee • 15. juuli 2021

Poodide taasavamine võimaldas Baltikal taas kasumit näidata

Kaubanduspindadele kehtinud piirangute järk-järguline leevendamine alates maist võimaldas rõivatootjal Baltika tegutseda teise kvartali teises pooles taas ligilähedaselt soovitud mahtudele. Selle tulemusel lõpetati kvartal juba 37 000 euro suuruse puhaskasumiga.
Ivo Nikkolo pood Viru Keskuses
Foto: Liis Treimann

Mullu samal ajal oldi ilma võlausaldajate nõuete ümberkujundamisest tekkinud äritulu arvesse võtmata 2 miljoni euroga kahjumis ning veel aasta varem lõpetati teine kvartal üle 600 000 euro suuruse puhaskahjumiga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070