Autor: Kaubandus.ee • 27. juuli 2021

Kai Realo lahkub Circle-K juhi kohalt. Uus juht loodetakse leida ettevõttesiseselt

16-aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased 9 aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo viimane tööpäev on 19. augustil, tippjuht ei tee saladust ka oma uuest väljakutsest.
Circle K Eesti AS peadirektor Kai Realo. Tallinn (EST). Foto: Andras Kralla, Äripäev/Scanpix Baltics
Foto: Andras Kralla

„Circle K peadirektori ametikoht on väga vastutusrikas, kuid kahtlemata ka üks parimatest töökohtadest Eestis. Olen 16-aasta jooksul saanud selles ettevõttes teha praktiliselt kõike, millest olen unistanud. Mul on olnud õnn töötada tiimiga, kes on hinnanud väärtuspõhist juhtimist ning arendada ettevõtet, mis on seisnud nii Circle K-s töötavate inimeste kui Eesti jaemüügisektori arengu eest,“ sõnas Kai Realo.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700