Autor: Kaubandus.ee • 5. august 2021

Juulis jäi uute sõiduautode müügil vaid pisut puudu koroonaeelsest tasemest

Eesti uute sõiduautode turg püsis juulis stabiilsena ja müüginumbrid kerkisid taas koroonaeelsele tasemele, teatab Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liit.
Läinud kuul oli ostetuim automudel Škoda Octavia. Pildil Viljandi müügiesindus.
Foto: Ülo Toomsalu

Juulis müüdi Eestis 2311 uut sõiduautot, mis ületab mulluse tulemuse 15% ja jääb 2019. aasta juulikuu müüginumbritele alla vaid sadakonna autoga. Seitsme kuu kokkuvõttes on tänavu müüdud 15 251 uut sõiduautot, mida on 36,9% enam kui möödunud aasta samal perioodil, ja ainult 108 autot vähem kui 2019. aasta seitsme kuu kokkuvõttes.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700