Autor: Kaubandus.ee • 13. august 2021

Tallink Grupp müüs kaldakaubandusega tegeleva tütarettevõtte ja lõpetab moebrändide frantsiisiäri kaldal

Tallink Grupp teatas täna börsile, et on sõlminud lepingu Talwest Grupp OÜ-ga ning müüb Talwestile kontserni kaldakaubandusega tegeleva tütarettevõtte Baltic Retail OÜ.
Superdry kauplus Kvartali keskuses
Foto: Raul Mee

Tallink Grupp asutas kaldakaubandusega tegeleva ning erinevate globaalsete moebrändide frantsiisiõigusi omava tütarettevõtte Baltic Retail OÜ 2018. aastal, kui ettevõte kavandas kaldakaubanduse olulist laiendamist pärast kaubamärkide Esprit, Superdry, Vero Moda, Jack&Jones ja United Colors of Benetton frantsiisiõiguste omandamist Baltikumis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700