Autor: Maarit Eerme • 27. august 2021

Tallinki 5 õppetundi e-poe suure allahindlusega

Tokyos toimunud olümpial võitis Eesti naiskondliku epeevehlemise kuldmedali ning Tallink otsustas seda tähistada pakkudes -50% allahindlust kõikidele kaupadele (v.a. alkohol ja tehnika). Kuid see, milline oli inimeste huvi e-poest ostmise vastu ületas ettevõtte kõiki ootusi, kuid tõi kaasa ka mitmeid väljakutseid. Millised on Tallinki 5 õppetundi, millest saavad ka teised õppida.
Foto: Tallink

Oma mõtteid jagas Tallink Duty Free juht Aimar Pärna.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700