Autor: Kaubandus.ee • 2. september 2021

Suureneb tarbijate kindlustunne veebis ostlemisel

Valitsus kiitis tänasel istungil heaks tarbijakaitseseaduse muudatused, mille eesmärk on suurendada tarbijate usaldust ja kindlustunnet veebis ostlemisel.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt
Foto: Liis Treimann

„Internetis ostude sooritamise populaarsus kasvab jõudsalt ja seega laienevad pidevalt ka digitaalsed võimalused tarbijatele kaupade ja teenuste pakkumiseks. Üha enam kasutatakse erinevaid võrdlusveebilehti või turuplatsina tegutsevaid internetipõhiseid kauplemiskohti, kus tarbijal on võimalik teha tehinguid erinevate kauplejatega, nagu eBay, Amazon või osta.ee,“ selgitas ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt, kelle sõnul tuleb sellest tulenevalt ajakohastada ka tarbijakaitseseadust ja täpsustada ebaausate kauplemisvõtete regulatsiooni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700