Autor: Kaubandus.ee • 10. september 2021

Baltika uus tulemine: kas uuenenud naisterõivaste bränd toob loodetud kasvu?

Rõivatootja Baltika tõi reedel esmakordselt müüki uuenenud naiste rõivabrändi Ivo Nikkolo esimese täiskollektsiooni ning viis sellega lõpule olulise etapi ettevõtte äristrateegias – minna täielikult üle ühe kaubamärgi arendamisele.
Ivo Nikkolo uus imago.
Foto: Kertin Vasser

Baltika juhatuse esimehe Flavio Perini sõnul on alates finantsilise stabiilsuse kindlustamisest eelmisel aastal olnud ettevõtte fokuseeritud uuenenud Ivo Nikkolo brändi ja rõivakollektsiooni edukale algusele. „Me nägime juba kevadisest üleminekukollektsiooni klientide tagasisidest ja müüginumbritest, et meie valitud strateegia on ennast õigustanud ning ettevõtte astub samm-sammult lähemale oma pikemajalisemate kasvueesmärkide täitmisele,“ ütles Perini.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700