Autor: Maarit Eerme • 21. september 2021

8 küsimust Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuhile Tõnu Väädile

Pärnu Tarneahelakonverentsil esitasid osalejad saalis Eesti E-kaubanduse Liidu tegevjuhile mõningad põnevad küsimused, millele Tõnu Väät kirjalikult vastab.
Tõnu Väät
Foto: Raul Mee

Kas kiiresti riknevad tooted on ka tulevikus seaduse järgi litsentsiga tarkvaratooted, arvutimängud, muusika CD-d, filmide DVD-d - võtad pakendist välja ja ongi nii öelda riknenud ja tagasi saata enam ei saa?

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700