Autor: Kaubandus.ee • 23. september 2021

Kaup24 ja Hansapost saavad uue tegevjuhi

Eesti suurima e-kaubanduskontserni PHH Grupi e-poode, Kaup24 ja Hansaposti, hakkab juhtima Donatas Zalobaitis.
Donatas Zalobaitis
Foto: Zilvinas Valeika

„Donatas Zalobaitis on töötanud seni K-rauta juhina ja elanud Eestis juba viimased viis aastat, mistõttu on tema kogemused Eesti kaubandusturu toimimisest äärmiselt väärtuslikud. Donatase oskused ja teadmised müügiprotsessidest tugevdavad ja arendavad nii Kaup24 müügikeskkonda kui ka Hansaposti e-poodi. Arendame kahte äri koos, kasutades ära mõlema ettevõtte tugevusi,“ ütles PHH Grupi juht Dainius Liulys.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700