Autor: Kaubandus.ee • 29. september 2021

Tallinna üks esimesi kaubanduskeskuseid sai täiesti uue siseilme

Järve Keskuses jõudsid lõpufaasi pool aastat kestnud ulatuslikud renoveerimistööd, mille käigus on uue ilme saanud siseruumid ning tehtud ettevalmistus välisfassaadi uuendamiseks.
Järve Keskus sai uue ilme.
Foto: Katrin Väljamats

Järve keskuse juhataja Rome Arumaa sõnul oli keskus kogu renoveerimisperioodi vältel avatud ning hoolimata ajutistest ebamugavustest jäid külastajad sealsetele poodidele lojaalseks. „Esimene korrus on täiesti valmis, teisel korrusel lõpetame viimaste töödega, kus aasta lõpuks valmivad tualetid, mähkimistuba ja imetamistuba. Paneme eriti suurt rõhku noortele peredele, sest lähikonnas asuv Kiili vald ja selle ümbrus arenevad tormiliselt ning uute elanike seas on hulgaliselt noori peresid, kelle uus kodu vajab sisustamist. Seega teeb imetamistuba, kus oleks kõik vajalik alates lutipudeli soendamisest kuni mugava tugitoolini, kodusisustamise retke neile loodetavasti veelgi mugavamaks.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070