Autor: Kaubandus.ee • 1. oktoober 2021

Treimann Mööbel & Disain avas uue salongi Porto Francos

Seni Tallinnas Poordi tänaval tegutsenud Treimann Mööbel & Disain on septembri keskpaigast kolinud ning avanud Porto Francos senisest kolm korda suurema ja uue kontseptsiooniga salongi, teatas ettevõte.
Foto Treimann Mööbel & Disaini salongi avamisürituselt neljapäeval.
Foto: Kalev Lilleorg

„Esimese Treimann Mööbel & Disaini salongi avasime 2017. aastal Tallinna kesklinnas Poordi tänaval,” räägib mööblisalongi asutaja Liina Treimann. „Ettevõtmine sündis kirest mööbli ja sisekujunduse vastu ning koondasime ettevõttesse meie pere erinevate põlvkondade teadmised ja kogemused mööbli tootmisest ja müügist.” Täna, neli aastat hiljem, on salong võitnud Eesti klientide usalduse ning rikastanud lugematul arvul kodusid, seisab ettevõtte pressiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700