Autor: Maarit Eerme • 7. oktoober 2021

Hulgikaubanduse TOP: Seadmete müüjaid viirus ei seganud

2020. aasta andmete põhjal tõusis edukaimaks hulgikauplejaks ettevõte, kes müüb, paigaldab ja hooldab meditsiiniseadmeid. Ka edetabeli teine ja kolmas koht müüvad erinevaid seadmeid.

Hulgikaubanduse TOPi esikoha noppis 2008. aastal asutatud meditsiiniseadmete ja kirurgiriistade ning ortopeediliste abivahendite hulgimüüja MN Medical. Ettevõttel on olemas ka filiaal Valgevene esindustegevuse õigustega.

Alates 2011. aastast on ettevõte juhtiv meditsiiniseadmete müügi ja hoolduse alal SRÜ riikides. Suurimateks turgudeks olid mullu Venemaa ja Valgevene – esimesest teeniti müügitulu 28,98 miljonit eurot ja teisest 16 miljonit. Olulisteks turgudeks on ka Kõrgõzstan ja Kasahstan.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700