Autor: Kaubandus.ee • 8. oktoober 2021

IKEA avab Tartus planeerimis- ja tellimispunkti

IKEA planeerimis- ja tellimispunkt Tartus avatakse 25. novembril. Uue kontseptsiooniga IKEA esindus pakub tuge IKEA köökide, garderoobide ja teiste mööblilahenduste kavandamisel. Samuti on võimalik esitada Tartu esinduses tellimusi ning tellida erinevaid IKEA teenuseid.
IKEA planeerimisteenus.
Foto: IKEA

„IKEA laieneb Eestis aktiivselt. Novembris avame Tartu planeerimis- ja tellimispunkti, mis on oma uuendusliku kontseptsiooni poolest Balti riikides esimene omataoline. Tartu planeerimis- ja tellimispunkti eesmärk on pakkuda klientidele mugavat, inspireerivat ja lihtsasti ligipääsetavat keskkonda, kus saab tuge individuaalsetele vajadustele vastavate mööblilahenduste planeerimisel kööki, garderoobi, vannituppa, jm. Tartu esinduses pakume nii individuaalset planeerimisteenust kui ka abi IKEA virtuaalse planeerimisprogrammi kasutamisel,“ lausus IKEA Eesti juht Christian Schneider.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700