Autor: Merilin Merila • 12. oktoober 2021

Teise ringi asjade kasutamine ei valmista ammu piinlikkust

Järjest enam inimesi mõtleb selle peale, kuidas enda ümber olevat keskkonda hoida ja võimalikult vähe tarbida.
Esimest korda Sõbralt Sõbrale kauplusesse astunud kliendid muutuvad kohe ka kaupluse fänniks.
Foto: Sõbralt Sõbrale

“Kui aastatuhande alguses olid taaskasutuse eelistamisel olulisemaks hind ja unikaalsus, siis nüüd on nende kõrval aina olulisemal kohal keskkonna hoidmine,” ütleb Humana Eesti infojuht Mari-Helene Kaber. Nii on viimastel aastatel suurenenud ka taaskasutuspoodide populaarsus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700