Autor: Merilin Merila • 21. oktoober 2021

Robotite kasutuselevõtt kaubanduses vabastaks töötajate tööaega

Kui mujal maailmas proovitakse roboteid aktiivsemalt kaubandusvaldkonnas kasutusele võtta, siis Eestis seda veel nii suurelt ei tehta. Enicsi tööstustehnika ja automatiseerimise juhi Kristjan Piiri sõnul võib üheks probleemiks olla Eesti väiksus.
Foto: Autor: Pexels

Ettevõte Enics kasutab oma töös roboteid väga aktiivselt

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700