Autor: Kaubandus.ee • 21. oktoober 2021

Mänguasjad e-kaubanduses: tootjad käivad trendidega kaasas

Kaup24 arendusjuht Maris Kivi avab peagi algava mänguasjade ostubuumi valguses, millised on e-kaubanduse praegused mänguasjade trendid ja hitt-tooted.
Foto: Raul Mee

„Muutused mänguasjade trendides üllatavad aastast aastasse nii ostjaid kui turul tegutsejaid endid,“ leidis Kaup24 müügikeskkonna arendusjuht Maris Kivi. Näiteks varasemalt mänguasjade hulgas trendi loonud Fidget Spinner keerutaja müügi on sel aastal edestanud kujult mullikile meenutav, pehme ümberpööratav silikoonist POP-IT.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070