Autor: Kaubandus.ee • 21. oktoober 2021

Maxima avas üle kahe aasta uue kaupluse

Maxima Eesti avas täna Laagris uue kaupluse. Tegu on järgmise sammuga ettevõtte X-formaadi kodupoodide uuenduskuuri käigus, mis toob väikseimatesse Maxima kauplustesse suurema kodumaise toidukauba valiku, muutunud kaubapaigutuse ja suuremad vahekäigud. Kõik need muutused tagavad külastajale parema ostukogemuse.
Foto: Kristi Sits

„Covid tõmbas meie renoveerimistele ja uute poodide avamisele korraks pidurit – viimati avasime uue poe kaks aastat tagasi Tallinnas Koplis,“ rääkis Laagri kaupluse avamisel Maxima Eesti tegevdirektor Edvinas Volkas. Tema sõnul on Maxima Eesti sel aastal oma võtnud tugeva fookuse kaupluste uuendamisele ning Laagri kauplus valmiski uuenenud kontseptsiooniga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070