Autor: Kaubandus.ee • 22. oktoober 2021

Mobire Group purustas kolmandas kvartalis müügirekordi

Auto täisteenusrendi ettevõtte Mobire Groupi 2021. aasta kolmanda kvartali täisteenusrendi müügimaht kasvas 21% ning kasutatud autode müügimaht 50%. Rekordilist müügikasvu veab erakordne olukord autoturul.
Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma.
Foto: Pressimaterjalid

„Tugev kasv auto täisteenusrendi ja kasutatud autode müügi osas annab kinnitust sellele, et automüüjate laovarud uute autode osas on lõpukorral ning tarbijad otsivad alternatiive sõiduki soetamiseks. Mobire on olnud aktiivne klientidele lahenduste otsimises ning suures osas on müük võimalikuks saanud tänu pikalt ette tellitud sõidukitele,“ sõnas Mobire Groupi tegevjuht Andrus Valma.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700