Autorid: Sigrid Kõiv, Maarit Eerme • 26. oktoober 2021

Ehituskettide juhid on üsna optimistlikud

Äripäeva Infopanga poolt ehitustarvete müüjate seas oktoobri keskel läbiviidud uuringust selgus, et sektori juhid on üsna optimistlikud. Kuid siiski on nende hinnangus tunda ettevaatlikust: nõudlus on kasvatanud hindu, tarneraskused jätkuvad, jutud inflatsioonist hirmutavad. Kokku osales küsitluses 68 juhti.
Ehituspood
Foto: Liis Treimann

Järgneva kuue kuu kõige kiiremat kasvu prognoosivad ehitustarvete müügiettevõtete juhid toote-teenuse hinnale ja keskmisele palgale. Need protsessid juba käivad ning juhtide säärane prognoos peegeldab, et lõppu pole vähemalt praegu näha.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700