Autor: Kaubandus.ee • 2. november 2021

Alexela avas Tallinnas uue mugavuspoe koos tanklaga

Eestimaine energiaettevõte Alexela avas täna Tallinnas Haabersti linnaosas Tiskres tankla koos uuel kontseptsioonil põhineva mugavuspoega.
Alexela tankla pood Tskres.
Foto: Alexela

„Investeerime sinna, kus on meie kliendid, et neile nende teekonnal olla veelgi mugavamalt kättesaadavad. Tiskre on kahtlemata kiiresti arenev asum ja elukeskkond Rannamõisa tee ja mere vahel,“ sõnas äsja avatud mugavuspoe ja tankla kohta ASi Alexela tegevjuht Aivo Adamson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700