Autor: Kaubandus.ee • 3. november 2021

Balti riikides kaob sularaha esimesena Eestist

Citadele pank uuris Baltimaade inimestelt, millised on nende sularaha kasutamise harjumused. Selgus, et lätlaste ja leedukatega võrreldes on Eesti inimesed kordades rohkem eelistamas muid maksevahendeid ning üle veerandi eestlastest ei kasuta sularaha enam praktiliselt üldse.
Foto: Pixabay

Citadele panga tellimusel septembris läbi viidud uuring leidis, et Eestis vastas tervelt 27% inimestest, et nad praktiliselt enam üldse sularaha ei kasuta. Lätis on selliseid inimesi 10% ja Leedus 15%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700