Autor: Kaubandus.ee • 3. november 2021

Taaskasutus on moes: uus kauplus müüs lao esimese kahe kuuga tühjaks

Kuigi näib, et taaskasutusmaastikul on tegijaid omajagu, on uutele tulijatele ruumi küll: septembris Mustamäel ukse avanud heategevuspood Punane Ristik vajas juba Soomest uut kaubakogust.
Foto: RENE SUURKAEV

„Taaskasutuskauplusi on palju, kuid eks nagu teisteski tegevusvaldkondades, on eristumine väga oluline. Mida meilt palju ostetakse on kodusisustus – värvilistest klaasnõudest kardinateni, eriti armastatud on skandinaavialiku disainiga tooted. Samuti on oluline, et riietel ei oleks nn kaltsuka lõhna ja ostetud rõiva võib kasvõi kohe selga panna,“ rääkis Punase Ristiku juhataja Leelo Sui.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700