Autor: Kaubandus.ee • 4. november 2021

Luksusbrändist tarbijale taskukohasemaks: GANT avab uusi kauplusi

2007. aastal vahetult enne majanduskriisi Eestis esimese esinduspoe avanud rõivakaubamärk GANT on jõudsalt laienemas. Tartus Tasku keskuses avati uus senisest suurem kauplus ning märtsis laienetakse Ülemiste Keskusesse.
GANT esinduskaupluste juhataja Julius Nurmoja
Foto: Katrin Käis

Seni Eestis pigem luksusbrändina tuntud GANT on elatustaseme kasvades muutunud tarbijale jõukohasemaks, lisaks eelistab järjest keskkonnateadlikum tarbija kiirmoe asemel pikema elueaga tooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700