Autor: Merilin Merila • 4. november 2021

Uus trend jõulukalendrite maailmas: Mängulisus sobib ka täiskasvanuile

“Ilmselt vaatasid täiskasvanud kurvalt pealt, kuidas lapsed õhinaga igal detsembrikuul oma aknakesi avasid – kes šokolaade, kes legosid – ning hakkasid kah endale neid nõudma,” ütleb Hoia homespa looja Triinu Karolin.
Joik tutvustab lisaks oma toodetele ka Eesti kunsti – advendikalendrid on kujundanud Eesti kunstnikud, illustraatorid ja disainerid.
Foto: JOIK

Sama meelt on ka Joiki turundusjuht Kadri Mäesalu, kelle arvates vajavad ka täiskasvanud oma ellu pisut mängulisust ja rõõmu üllatusest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700