Autor: Kaubandus.ee • 5. november 2021

Kaup24 avas Tallinnas oma suurima kaupluse

Kaup24 müügiplatvorm avas täna, 5. novembril Järve Keskuses oma Eesti suurima kaupluse ja väljastuspunkti enam kui 4000 tootega.
Kaup24 avas uue kaupluse.
Foto: Joonas Sisask

„Kuigi e-kaubandus on sõiduvees ja üha enam inimesi avastab enda jaoks internetis ostlemise võimalusi, on veel palju neidki, kellele meeldib enne ostu sooritamist toodetega tutvuda kohapeal või tulla oma saadetisele ise järele,“ rääkis Kaup24 arendusjuht Maris Kivi. Ta lisas, et uus ning varasematest avaram ja suurema tootevalikuga kauplus toob interneti müügiplatvormi inimestele lähemale ja pakub senisest veelgi mugavamat ostukogemust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070