Autor: Merilin Merila • 9. november 2021

Millist toodete sortimenti hakkab Lidl Eesti turul pakkuma?

Lidli tulek Eesti turule on tekitanud juba suurt ärevust. Milliste toodetevalikuga nad aga klienti üllatavad?
Lidl
Foto: JENS BUETTNER

Suuremas osas hakkab Lidl pakkuma oma kaubamärgi tooteid, mis on saadaval kõikidel Lidli turgudel. „Kõigis kauplustes pakume ka kohalikke tooteid, näiteks hooajalisi köögi- ja puuvilju, mis vastavad meie kvaliteedikriteeriumidele,“ ütleb Lidli kommunikatsioonijuht Katrin Seppel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070