Autor: Kaubandus.ee • 8. november 2021

R-Kiosk käivitas maailmas populaarse püsimakse põhimõttel toimiva kohvipassi

Eestis iga päev enam kui 3000 topsi kohvi müüv R-Kiosk pakub tänasest kohvipassi võimalust, mis teeb mistahes sooja joogi tarbimise oluliselt mugavamaks ja soodsamaks. Automaatselt uuenev kohvipass on esimene omalaadne Eestis.
R-Kioski innovatsioonijuht Johanna Ambre
Foto: Pressimaterjalid

R-Kioski lahendus on sarnane Spotify püsikorraldusele või ajakirja tellimusele. See tähendab, et sooja joogi eest saab tasuda püsimaksega 30 päevaks ette. „Nõnda saab joogi kätte kiirelt ja mugavalt, kassajärjekorras seismata. Soe jook tuleb vaid R-Kioski äpis registreerida,” selgitas R-Kioski innovatsioonijuht Johanna Ambre.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757