Autor: Viivika Rõuk • 10. november 2021

Ajaloo suursündmus: Wolt saab 7 miljardi euroga uueks omanikuks USA börsifirma

Wolti toidukuller.
Foto: Liis Treimann
USA börsifirma DoorDash ostab Soome konkurendi, toidukulleri Wolt, tehingu väärtus on hinnanguliselt 7 miljardit eurot, kirjutab Äripäev.

"Seda võib pidada Wolti ajaloo kõige olulisemaks sündmuseks," teatas ettevõtte asutaja Miki Kuusi. Tema sõnul avab ligi 7 miljoni eurone tehing, millega liigub kogu Wolt DoorDashi alla, firmale võimaluse kasvada maailmas sellel turul liidriks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700