Autor: Kaubandus.ee • 12. november 2021

Maxima avab Lasnamäel uue kaupluse: lubame hindu, mida pole Eestis tükk aega nähtud

Maxima avab tuleval neljapäeval Eestis juba teise kaupluse viimase kuu aja jooksul. Tondiraba XX- kaupluse avamise puhul saavad eestimaalased täita oma ostukorvid pööraselt soodsate hindadega.

„Kui viimasel ajal on Eesti meedia kajastanud tõeliselt pööraseid avamishindasid naaberriigis, siis Tondiraba kaupluse avamise puhul lubame hindu, mida pole Eestis tükk aega nähtud ega tule arvatavasti ka pärast seda,“ kinnitas MAXIMA Eesti tegevjuht Edvinas Volkas. Nii saab 18. novembril avatavast Tondiraba kauplusest avamisjärgselt tõeliselt soodsa hinnaga värsket liha, kala, piimatooteid ja küpsetisi. Kõike seda on heas valikus ja suures osas kodumaistelt tootjatelt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700