Autor: Kaubandus.ee • 15. november 2021

Ettevõtete ostu-müügiplatvorm merXu kaasab raha ja laieneb Saksamaale

Kesk- ja Ida-Euroopa ettevõtetele suunatud kauplemisplatvorm merXu kuulutab välja Prosus Venturesi juhitud a-seeria rahastamisvooru, milles osalevad ka olemasolevad investorid Accel ja Point Nine.
merXu Eesti juht Kaido Raja.
Foto: merXu

Ettevõtetele suunatud ostu-müügiplatvorm merXu, mille asutasid 2020. aastal Allegro grupi tegevjuht Przemyslaw Budkowski, operatiivjuht Tomasz Nowak ja arendusjuht Sebastian Pietrowski, tegutseb praegu Eesti, Tšehhi, Ungari, Leedu, Poola, Rumeenia ja Slovakkia turgudel. merXu klientide hulka kuulub tuhandeid väike- ja keskmise suurusega ettevõtteid, kes kasutavad veebipõhist kontrollitud ostjate ja müüjate ärikeskkonda kaupade ostmiseks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700