Autor: Kaubandus.ee • 17. november 2021

Lidl läheb Eestis täielikult üle roheenergiale

Lidl sõlmis Eesti Energiaga lepingu, mille kohaselt hakkab ettevõte kõigis oma Eesti kauplustes kasutama ainult taastuvenergiat. Sellega toetab ettevõte Lidli globaalset eesmärki saavutada 2022. aastal süsinikuneutraalsus*. Lisaks on Lidl esimene jaemüüja Eestis, kelle kauplustele on omistatud EDGE sertifikaat, mis tähendab, et need on ehitatud ressursitõhusalt ja keskkonnasõbralikke ehituslahendusi kasutades.
Lidli Tartu kauplus
Foto: Egert Kamenik

Lidl Eesti juhatuse esimees Jakob Josefsson rõhutab ettevõtte pühendumust jätkusuutlikkusele: „Kliimamuutused nõuavad tegutsemist igal ühiskonnatasandil. Jaemüüjana võtame vastutust keskkonna eest tõsiselt ja üks meie eesmärke on vähendada heitkoguseid nii palju kui võimalik. Me Lidlis eelistame lahendusi, mis on kiiresti rakendatavad ja millel on suur positiivne mõju – näiteks otsustasime Eestis Lidli kauplustes kasutada ainult taastuvenergiat. Selle sammuga soovime olla eeskujuks kliimakaitse osas.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070