Autor: Maarit Eerme • 23. november 2021

10 trendi, mis kujundavad müügi tulevikku

Stockholmis toimunud Mercuri International Research korraldatud Põhjamaade suurimal müügikonverentsil tõi futurist ja trendivaatleja Hendrik Larsson-Broman välja 10 suuremat trendi, mis mõjutavad tulevikus müüki ning millega võiks täna tegeleda.
Hendrik Larsson-Broman

Enda ettekandes tõi ta välja 10 trendi, mis on olulised, et ettevõte oleks ka tulevikus konkurentsivõimeline.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757