Autor: Merilin Merila • 22. november 2021

Luksuskaupade kaupluse tegevjuht: raha liigub tegelikult kõvasti, peab olema lihtsalt selles kohas, kus ta liigub

Lartusi kaupluse tegevjuhi ja asutaja Karin Mängeli sõnul on koroonaperiood nende jaoks olnud väga pikk. “See on olnud nagu Ameerika mäed. Kord on hästi, siis kukume alla ja siis jälle tõuseme,” ütleb ta.
Lartusi kaupluse tegevjuht ja asutaja Karin Mängel
Foto: Kalev Lilleorg

Müükide languse taga on Mängeli sõnul olnud erinevaid põhjuseid, näiteks teatud sektorite ebakindlus, eriolukord ja turistide kadumine. “Oleme kõik nagu teisedki üritanud õppida ja olukorrast välja tulla,” ütleb Mängel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700