Autor: Merilin Merila • 25. november 2021

Lääne-Virumaa kaubandusettevõtted: muret valmistavad üldine hinnatõus, kiire palkade kasv ja tööjõupuudus

Raskel ajal on ettevõtted pidanud rinda pistma nii koroonakriisiga, suureneva palgasurvega ja hindade tõusuga. Kuidas on muutuvate oludega toime tulnud Lääne-Virumaa kaubandusettevõtted?
Meie toidukaubad.
Foto: Andras Kralla

Jaekaupluste Meie omanikfirma RRLektuse, juhatuse liikme Rein Reinvee sõnul on nad koroonakriisiga kokkuvõtvalt seni hästi hakkama saanud. “Meie toidukaupluste kett on omasuguste seas Eesti kõige väiksem. Väheoluline pole seegi, et paljud perekonnad on viiruse leviku tingimustes asunud kaugtööd tegema maakohtadest ning koos sellega liitunud meie ostjaskonnaga,” ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070